Nestje november 2022

7 september was het zover, Rosalie werd loops. Na 3 maal progesteron prikken, wisten we dat ze haar ovulatie op 18 september heeft gehad. De ideale dekdatum zou dan in theorie 2 dagen later zijn en zo gezegd zo gedaan, op 20 september en 22 september is ze succesvol gedekt door de knappe Yupp Vom Waldwuffel. Hiervoor hebben we 3 dagen in Sarreguemines verbleven. 

Toen was het een maand spannend afwachten op de drachtecho. 13 oktober kregen we het verlossende nieuws, drachtig van 3 pups! Ons geluk kon niet op! Omdat het ons eerste nestje is, maakten we meteen ook een afspraak voor een RX, zodat we 100% zeker waren van het aantal pups. Ook hier kwam weer een verrassing, er bleek nog een pupje extra verstopt te zitten in haar buikje. 

Rosalie was uitgerekend op 20 november en is uiteindelijk de nacht van 18 november bevallen van 4 prachtige, gezonde pupjes: 3 reutjes waarvan 2 bruin en 1 zwart en 1 bruin teefje. Rosalie bewees haarzelf ook als een geboren moedertje en voedde de pups met alle liefde op. 

Kijk onderaan de pagina voor meer info over de pupjes. 


Victor cordis Lillybeth Rosa Solis

Bruin & tan teefje 
Goud bandje

170 gram geboortegewicht, om 3u24

Lillybeth wordt de nieuwste aanwinst van onze kennel en ons gezinnetje. Lillybeth is een eigenwijs, nieuwsgierig en charmant dametje die graag haar eigen ding doet. Ze is snel weg met alles en ontdekt de wereld als een echte teckel. 

Victor mundi Ollie Rosa Solis

Bruin & tan reutje
Blauw bandje
180 gram geboortegewicht, om 3u51

Ollie is een voorzichtig, maar actief kereltje. Beheerst en op zijn tempo ontdekt hij zijn omgeving. Hij speelt graag enthousiast met zijn broertjes en zusje. Met zijn ontwapenende oogjes ben je toch meteen verkocht? 


Victor mundi Louis Rosa Solis

Bruin & tan reutje 
Groen bandje
180 gram geboortegewicht, om 4u34

Louis is een enthousiast ventje die graag met zijn broertjes en zusje flamboyant speelt. Geen uitdaging is te groot voor hem! Hij is echter ook heel lief, wij geven 1 kus en krijgen er meteen 100 in retour. Op schoot smelt hij lekker weg in onze armen.


Victor mundi Winston Rosa Solis

Zwart & tan reutje
Wit bandje
170 gram geboortegewicht, om 5u58

Winston was het kleine achterblijvertje van het nest, maar dit heeft hij ondertussen ruimschoots goedgemaakt! Een klein beetje ondeugend speelt hij met zijn broertjes en zusje, als hij niet in zijn eigen wereldje vertoeft. Op zijn tempo ontdekt hij de wereld. Als het een beetje te spannend wordt, doet hij liever even een powernapje.