JULES 

Onze gekke Jules is een standaard ruwharige teckel reu. Vanwaar hij komt, dat weten we jammer genoeg niet... Maar daarom is hij zeker niet minder graag gezien!

Jules is het hondje van mijn mama. Door hem is bij ons ook de liefde voor de teckel gekomen. Hij heeft een karakter uit de duizend! Hij is wantrouwend naar vreemden, we weten natuurlijk niet wat hij allemaal heeft meegemaakt in Hongarije. Maar met iedereen die zijn hartje wint, is hij de beste vrienden! Verder is hij heel lief en zachtaardig van karakter. Hij houdt ervan om op onze meubels te acrobateren en komt zijn speeltjes gemiddeld 100 keer per dag in ons gezicht duwen.

Met Jules gaan we jammer genoeg geen nestjes kunnen doen. Hij heeft een onderbeet (onderkaak staat te ver naar achter), iets dat erfelijk is en de pups dus kunnen krijgen. Dit is natuurlijk geen levensbedreigende aandoening, maar ze kunnen hierdoor sneller slechte tandjes krijgen en afhankelijk van de ernst van de onderbeet kan het ook voor andere problemen zorgen. Gelukkig heeft Jules hier geen last van! 

Zijn beste vriendinnen zijn Lady en Rosalie, waar hij uuuuren mee kan spelen (tot onze ergernis soms toe)!

Naam: Jules

Bijnaam: Snoopy, Snoopy-doopy

Ras: standaard ruwhaar teckel

Geslacht: intacte reu 

Geboortedatum: 20 maart 2019

Kleur: Choco wildkleur

Geen stamboom